Происшествия на киевских дорогах, сводка за сутки

За 14 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 816 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 267 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 93 водії; без необхідних документів керували автівками – 18; за порушення правил проїзду пішохідних переходів – 28 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 38 водіїв. Крім того, виявлено 68 пішоходів, які порушували правила дорожнього руху.

 За добу в столиці було зареєстровано 3 ДТП, в яких 9 осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У четвер,  у Святошинському районі по вулиці Велика Кільцева,1 невідомі скоїли незаконне заволодіння автомобілем  «ЗИЛ-ММЗ 555», синього кольору, 1980 року випуску, номерний знак 14027 КВ. Прийнято міри розшуку.

Вчора, співробітники Державтоінспекції виявили два автомобілі «Range Rover» та  «Porsche Cayenne», що були раніше викрадені. Крім того, виявлено 9 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Інспектори ДАІ у Печерському районі затримали двох громадян, які незаконно зберігали наркотичну речовину. Крім того, у Голосіївському районі затримано водія автомобіля «,Skoda Octavia». Під час перевірки в салоні авто виявлено та вилучено зброю та набої без відповідних документів.  А у Святошинському районі за крадіжку затримано громадянина, який з продовольчого супермаркету викрав продукти харчування.

За хабарництво У Дніпровському та Шевченківському районах інспектори ДАІ затримали двох водіїв, які з метою уникнення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагалися дати хабара у розмірі 400 гривень. У Дарницькому районі співробітники Державтоінспекції  затримали громадянина, який наніс тілесні ушкодження іншій особі. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатись низька температура повітря. Аби уникнути ризику потрапити в ДТП, столична Державтоінспекція радить водіям під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 Інформація ДАІ Київа

You may also like...