В столиці уночі пограбували пенсіонера. Літній чоловік лишився грошей та мобільного телефону

В столиці непрацюючі жителі Київської області уночі пограбували пенсіонера. Літній чоловік лишився грошей та мобільного телефону

 У Києві, 21 лютого двоє невідомих чоловіків здійснили розбійний напад на 61-річного киянина. Прийшовши до тями чоловік відразу звернувся до міліції із заявою про злочин та повідомив прикмети нападників.

Ця подія сталася у Печерському районі, на вулиці Бастіонній,13 о першій годині ночі. Потерпілий повідомив, що того дня він пізно повертався до дому  і бачив, що за ним слідом йдуть двоє молодих чоловіків, але не придав цьому значення. Про що згодом і пожалкував. 

Отримавши повідомлення про злочин, не гаючи часу працівники міліції вирушили на пошуки підозрюваних.  «Гарячим» слідом співробітники ДАІ спільно с працівниками патрульно-постової служби  затримали нападників.  Далеко втекти їм не судилося. Ними виявилися двоє немісцевих мешканців. Одному з них нещодавно виповнилося 18, а іншому лише 16 років. Обидва – ніде не працювали. Тому і приїхали до Києва з метою підзаробити.  Але з роботою не склалося, тому вирішилися на злочин сподіваючись що все минеться. 

Підстерігши  свою жертву у дворі будинку вони нанесли чоловіку удар по голові та заволоділи його особистими речами. Здобиччю нападників став  мобільний телефон та гаманець, в якому було 600 гривень.

При затриманні поводили себе спокійно, спиратися не стали, так як при них  знаходились речі потерпілого. Крім того, у нападників вилучили дубинку та кастет.

Нападників було доставлено до Печерського райуправління міліції.

УДАІ міста Києва

You may also like...