Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 19 березня співробітники столичної ДАІ виявили 770 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 236 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 38 водіїв. Крім того, виявлено 36 пішоходів, які порушували правила дорожнього руху.

УВАГА! РОЗШУК! Державтоінспекція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у Дніпровському районі. Внаслідок наїзду 12-річна дитина-пішохід отримала травми. Автопригода сталась о 18 годині на вулиці Березняківській, 24 невстановленим автомобілем скоєно наїзд на 12-річну дитину, яку з закритою черепно-мозковою травмою доставлено до лікарні. За попередніми даними у діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (залишення місця пригоди).

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64.

Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У вівторок, співробітники ДАІ в Дарницькому районі затримали особу, яка незаконно зберігала наркотичну речовину. В цьому ж районі працівники Державтоінспекції затримали водія автомобіля «МАЗ», який перевозив МАФ без необхідних документів. Затриманий водій вантажівки «MAN» й у Голосіївському районі міста: він також перевозив МАФ без відповідної документації. А інспекторами ДАІ Деснянського району виявлено автомобіль «Toyota Land Cruiser», що перебував у розшуку, водія автівки затримано. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці зберігатиметься низька температура повітря, можливі опади у вигляді мокрого снігу, місцями на дорогах ожеледиця. За таких погодних умов столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...