Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 21.05.2013

За 20 травня співробітники столичної ДАІ виявили 641 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 233 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 44 водії.  За минулу добу в столиці зареєстровано десять ДТП, в яких дванадцять осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У понеділок співробітники полку ДПС ДАІ у Святошинському районі міста затримали трьох громадян, які торгували квітами, що занесені до Червоної книги України. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправління міліції.

За минулу добу в столиці зареєстровано сім фактів незаконного заволодіння транспортними засобами: так, у Оболонському районі невідомі викрали автомобіль «ВАЗ 21013», зеленого кольору, н.з. А0784СУ, 1982 року випуску. В Дніпровському районі міста незаконно заволоділи синім «ВАЗ 210994», н.з. АА2242НТ, 2008 року випуску. У Солом’янському районі незаконно заволоділи червоним «ВАЗ 2107», н.з. АА2039КР, 1991 року випуску та «ВАЗ 21013», червоного кольору, н.з. 126-14КЕ, 1981 року випуску. У Деснянському районі міста викрали «DAEWOO LANOS TF69Y», зеленого кольору, н.з. 031-45КА, 2005 року випуску. У Шевченківському районі міста незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ 21103», чорного кольору, н.з. АА5896ЕС, 2004 року випуску. Прийнято міри розшуку.

ДАІ звертає увагу, що з 20 по 30 травня в столиці проходять профілактичні заходи «Діти вулиці». Співробітники міліції виявлятимуть бездоглядних неповнолітніх, які займаються бродяжництвом і жебрацтвом, а також виявлятимуть осіб, які продають дітям алкогольні та тютюнові вироби, а також втягують неповнолітніх у протиправну діяльність.

В столиці з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, напередодні та під час літніх шкільних канікул, в усіх навчальних закладах Державтоінспекція проведе тематичні уроки, бесіди з правил безпечної поведінки на дорозі. Крім того, інспектори ДАІ посилять нагляд за поведінкою неповнолітніх на дорогах міста – виявлятимуть дітей-порушників правил дорожнього руху. Також, особлива увага приділятиметься перевезенню дітей автомобільним транспортом.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...