Злочини, вчинені на території Донецької області на 07.08.2013

Злочини, вчинені на території Донецької області на 07.08.2013.

До Харцизького МВ звернулась 76-річна пенсіонерка з заявою про те, що до її будинку через незаперті двері увійшов невідомий та, погрожуючи ножем, заволодів двома алюмінієвими каструлями. Протягом доби працівниками карного розшуку встановлений та доставлений до міськвідділу 41-річний чоловік, який у скоєному зізнався. Речові докази вилучені. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

До Ворошиловського РВ м. Донецька звернувся 28-річний чоловік з заявою про те, що 35-річний незнайомець біля будинку по вул. Мала Набережна відкрито заволодів його мобільним телефоном. Прийнятими заходами робітниками карного розшуку підозрюваний встановлений та опитаний. Ним виявився раніше судимий мешканець м. Костянтинівки, який у скоєному зізнався.

До Кіровського РВ м. Донецька звернулась 39-річна жінка з заявою про те, що невідомий від будинку по вул. Кірова незаконно заволодів її автомобілем "ВАЗ-21013". Прийнятими заходами робітниками карного розшуку встановлені та опитані двоє 19-річних мешканців м. Донецька, один з яких раніше судимий, які у скоєному зізналися. Автомобіль в технічно-справному стані повернуто власникові.

УМВС України в Донецькій області

 

You may also like...