Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 228 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хмельницького ВМ надійшла заява з одеської філії телекомунікаційної компанії про те, що невстановлений зловмисник з телефонної каналізації викрав кабель та муфту. Сума збитку становить 338 грн. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Дмитра, 1982 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Приморського РВ надійшла заява від адміністратора супермаркету, 1983 р.н., про те, що невідомий зловмисник з полиці магазину викрав консервну продукцію на суму 184 грн. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Руслана, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Красноокнянського РВ надiйшла заява від жительки с. Антонівка, 1959 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її домогосподарства викрав 5 металевих труб вартістю 350 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Ігоря, 1972 р.н., односельця потерпілої, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. 

До Приморського РВ із заявою звернувся Антон, 1987 р.н., про те, що невідомий зловмисник на Куликовому полі, під загрозою ножа, відкрито заволодів його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито жителя м. Іллічівськ, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. 

Працівниками Портофранківського ВМ викрито жителя м. Харків, 1973 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом відкриття візи до Польщі та Германії Михайлу, 1959 р.н., взяв у нього гроші в сумі 300 доларів США, але свої зобов’язання не виконав, гроші не повернув. 

Працівниками Суворовського РВ викрито Петра, 1978 р.н., який під приводом встановлення ліцензійного програмного забезпечення в крамниці, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 5200 грн., але зобов’язання не виконав. 

Співробітниками Приморського РВ викрито жителя Великомихайлівського району, у якого виявлено та вилучено три предмети зовні схожих на вибухові пакети та 20 патронів різного калібру. 

Працівниками Березівського РВ проведено огляд будинку жителя с. Демідово, 1989 р.н., в ході якого виявлено та вилучено тротилову шашку вагою 200 гр. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. 

Працівниками Красноокнянського РВ проведено огляд будинку Геннадія, 1971 р.н., в ході якого виявлено та вилучено пневматичну гвинтівку з розточеним каналом ствола та 19 патронів калібру 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

Працівниками Саратського РВ проведено огляд будинку Станіслава, 1967 р.н., в ході якого виявлено та вилучено обріз гвинтівки калібру 7,62 мм., з дерев`яним саморобним ложе. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

Працівниками Роздільнянського РВ в с. Кірово за місцем мешкання Андрія, 1977 рн., виявлено та вилучено 12 гр. марихуани, а в палісаднику – 13 кущів рослин конопель. Вилучене направлено НДЕКЦ. 

Працівниками Хаджибеївського ВМ викрито Олександра, 1985 р.н., який біля СТО шляхом фізичної сили, не шкідливої для життя та здоров"я, відкрито заволодів домкратом у Олександра, 1971 р.н. 

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1977 р.н., про те, що двоє невідомих чоловіків на вулиці Академіка Корольова відкрито заволоділи його грошима. Вжитими заходами викрито раніше засуджених Олексія, 1987 р.н., та Ігоря, 1988 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. 

До Київського РВ надійшла заява від Яни, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник в магазині викрав її сумку, в який знаходились гроші, документи та мобільний телефон. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами викрито Тетяну, 1994 р.н., від якої отримано правдиві свідчення. 

До Котовського МВ надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що з забоями тулубу та обличчя звернулась 37-річна котовчанка. Вжитими заходами встановлено, що тілесні ушкодження жінці спричинив її співмешканець. Порушено кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. 

При відпрацюванні заяви 45-річного Сергія працівниками Котовського МВ було встановлено, що раніше судимий Вадим, 1983 р.н., викрав дерев’яну драбину у літніх родичів заявника. Викрадене майно повернуто власникам. Зловмисника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 51 (дрібна крадіжка) КУпАП. 

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 53-річна жителька району із заявою про те, що вночі з її помешкання, невідома особа скоїла крадіжку грошей та двох мобільних телефонів. Вжитими заходами працівники міліції встановили особу злодія, ним виявився 17-річний односельчанин потерпілої. Як речовий доказ у нього були вилучені викрадені речі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) КК України, ведеться слідство. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...