В Сумах затримано грабіжника, якого жертва випадково побачила через чотири дні

В суботу вранці до екіпажу патрульного автомобіля у складі сержанта міліції Юрія Зайковського та сержанта міліції Геннадія Школяренка, який здійснював патрулювання в центрі м.Суми підійшла стурбована жінка. «Тільки що я бачила грабіжника, який чотири дні тому зірвав у мене з шиї золотого ланцюжка» – заявила перехожа – «Він он там…».

Не гаючи ні секунди міліціонери патрульної служби запропонували жінці сісти до патрульного авто та проїхати з ними до вказаного місця. Так і вчинили, і незабаром, на одній з вулиць, уже з вікна міліцейської машини жінка знову побачила свого кривдника. Тож затримання негідника для правоохоронців вже було справою техніки.

За словами заступника начальника ГУМВС – начальника Сумського міського управління міліції Володимира Пахомова: «Стосовно грабіжника, а ним виявився 24-річний житель обласного центру порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України, і йому за вчинене може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Вже сьогодні доведена причетність затриманого до шести пограбувань ювелірних виробів у жінок та дівчат. Злочини зловмисник вчиняв у різних районах обласного центру, зокрема на вул. Горького, СКД, Харківській, Миру, Черепіна. Діяв спритно і нахабно. Сьогодні цю людину взято під варту, слідство триває» – додав Володимир Пахомов.

Керівництво сумської міліції висловлює слова подяки уважній громадянці, якій вдалося впізнати на вулиці свого кривдника. Жінка вчинила абсолютно правильно, що відразу ж звернулася до міліції. Тож, завдяки співпраці громадськості та правоохоронців, грабіжників у Сумах трохи поменшало. А свої найближчі кілька років злочинець проведе за гратами.

Володимир Кузьменко, Начальник СЗГ СМУ ГУМВС
   

You may also like...