Кримінальна хроніка Житомирщини на 23 вересня 2013 року

За минулі вихідні дні до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 561 повідомлення, 82 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 15 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 29 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень. Припинено 145 порушень правил дорожнього руху, 14 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

21 вересня до Народицького райвідділу міліції звернувся 70-річний житель райцентру із заявою про викрадення у нього банківської картки, з якої в подальшому було знято 7 тисяч гривень. Працівники міліції встановили, що у вчиненні кримінального правопорушення обґрунтовано підозрюється 21-річна жителька району. Наразі триває її розшук.

Працівники Брусилівського РВ УМВС виявили у 29-річного жителя району згорток з рослинною масою вагою близько 150 г. В Олевському районі правоохоронці вилучили з помешкання 20-річного місцевого жителя 50 г подрібненого зілля, за попередніми даними – наркотичного засобу. Усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, після висновків фахівців якого й буде дано правову оцінку зазначеним фактам.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання як у вигляді штрафу так і позбавлення волі на строк до 3 років.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...