Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 01.10.2013

Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 01.10.2013.

30 вересня 2013 року до Верхньодніпровського райвідділу міліції надiйшло повiдомлення вiд лiкаря про те, що до приймального вiддiлення лiкарні з тiлесним ушкодженням у виглядi проникаючого колото-рiзаного поранення був доставлений непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1992 р.н. Працівниками міліції встановлено, що вказане тiлесне ушкодження потерпілому 30.09.2013 о 14.00 поблизу вул. Чапаєва в смт. Днiпровське, пiд час раптово виниклої сварки, спричинив непрацюючий раніше судимий чоловік 1985 р. н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

За фактом розбiйного нападу на магазин по вул. Новiй в м. Павлоградi, який мав мiсце 22.03.2013, працiвниками Павлоградського міського відділу міліції за скоєння злочину затримали непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1981 р.н., який скоїв вказаний злочин. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

30 вересня 2013 до Днiпропетровського міського управління міліції звернувся чоловік 1984 р.н., який повідомив про те, що коли він повертався додому з магазину бiля одного з будинків по вул. Косiора, шестеро невідомих, побивши його, заволодiли мобiльним телефоном та грошима у розмірі близько 2 тис. грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1992 р.н. За цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років. Працівниками міліції прийнятi заходи до встановлення та затримання інших спiвучасникiв.

ГУМВС України у Дніпропетровській області

 

 

You may also like...