Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 171 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Під час проведення всеукраїнських заходів проти пияцтва дітей та молоді працівниками ВКМСД Котовського міськвідділу міліції встановлено факт продажу неповнолітньому слабоалкогольного напою «Рево». Відносно 38-річного продавця складено адміністративний протокол за ст. 160 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

До Київського РВ Одеси надійшла заява від Андрія, 1951 р.н., про те, що невідома особа з його подвір’я таємно викрала металевий профіль, вартістю 1300 грн. Вжитими заходами викрито 34-річного, від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Білгород–Дністровського МВ звернувся 37- річний житель району з заявою про те, що невідома особа проникла до його помешкання, звідки викрала гроші. Проведеними заходами працівники міліції встановили, що до скоєння злочину причетний 29-річний житель Луганської області. Затриманий розповів, що приїхав до приятеля в гості, після вживання спиртних напоїв вирішив прогулятись селом. Проходячи повз будинок потерпілого, чоловік зайшов через незачинені двері та з сумки викрав гаманець із грошима. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), ведеться слідство.

До Іллічівського МВ надійшла заява від Івана, 1978 року народження, про те невідома особа таємно, шляхом зняття вікна проникла до підсобного приміщення його будинку та викрала електроінструменти, чим завдала збитків на суму 2500 гривень. Проведеними заходами працівниками Іллічівського МВ було викрито раніш засудженого, ніде не працюючого Миколу, 1964 року народження, від якого отримано правдиві свідчення у скоєні даного правопорушення.

Співробітниками Хаджибеївського ВМ викрито непрацюючого громадянина, 1993 р.н., який в липні поточного року шляхом пролому стіни проник до гаража одесита та викрав звідти відеореєстратор, набір інструментів, акумуляторну батарею та дві колонки від музичного центру на загальну суму 3800 гривень.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...