Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 201 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Шевченківського ВМ викрито Олега, 1987 р.н., який з торгівельного супермаркету викрав консерви на суму 226 грн. Підозрюваний надав правдиві свідчення.

 

До Приморського РВ надійшла заява від головного інженера комунального підприємства, про те, що невстановлений зловмисник в нічний час проник на територію підприємства, де розібравши тяговий двигун, викрав мідний матеріал. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Євгена, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Руслана, 1989 р.н., про те, що невідомий через відкриту кватирку проник до його помешкання, звідки скоїв крадіжку ноутбука вартістю 2700 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Шевченківського ВМ викрито жителя Комінтернівського району, 1978 р.н., який на початку жовтня 2013 року, під приводом закупівлі обладнання та проведення системи опалення в будинку, шахрайським шляхом заволодів у Любові, 1985 р.н., грошима в сумі 10000 грн. та 600 євро.

 

Співробітниками Татарбунарського РВ при проведені огляду домогосподарства жителя с. Дивізія виявлено та вилучено два запали до гранати та гранату "Ф-1". Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

Працівниками Малиновського РВ під час проведення санкціонованого обшуку помешкання Олексія, 1982 р.н., виявлено та вилучено 0,25 г. метадону та 1 г. канабісу. Його дії кваліфікуються за ознаками ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Любові, 1953 р.н., про те, що невідомі особи скоїли крадіжку металевої труби, яка знаходилась на її подвір’ї. Вжитими заходами викрито Дениса, 1982 р.н. та Ілону, 1983 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Котовського МВ за скоєння дрібного хуліганства було затримано 26-річного Костянтина. При огляді його речей в кишені куртки було виявлено пакунок з речовиною рослинного походження у сухому та подрібненому стані, схожу на коноплю. Речовину направлено на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від пенсіонерки, 1928 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка через незачинені двері проникла до її квартири по вул. Ак. Заболотного та таємно викрала електронний тонометр вартістю 260 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів викрито раніше засудженого Івана, 1995 р.н., який зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...