Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 215 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського РВ надійшла заява від довіреної особи одного з підприємств міста Одеси, щодо вжиття заходів до працівника, який працюючи на даному підприємстві на посаді водія, викрав з баку автомобілю "КАМАЗ 5514" 100 літрів дизельного палива. Вжитими заходами правоохоронцями було викрито Олексія, 1986 р.н., від якого було отримано правдиві свідчення.

Працівниками Хмельницького ВМ було викрито 39-річного Руслана, який скоїв крадіжку теплих речей з квартири, яку він винаймав. Сума матеріального збитку становить 600 гривень. Чоловік зізнався у скоєнні даного кримінального правопорушення та надав правдиві свідчення.

До Хмельницького ВМ надійшла заява від 27-річного Сергія про те, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду вартістю 1000 гривень. Вжитими заходами правоохоронцями було викрито Дмитра, 1989 р.н., та Євгена, 1991 р.н., у яких було вилучено речовий доказ та отримані правдиві свідчення.

До Тарутинського РВ надійшла заява від 25-річної жительки с. Слобідка щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з подвір’я її домоволодіння викрала два мобільних телефони. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито Сергія, 1976 р.н., у якого було вилучено речовий доказ та отримано правдиві свідчення.

Правоохоронцями Татарбунарського РВ було викрито жителя с. Дивізія, 1995 р.н., який в листопаді п.р. скоїв крадіжку 120 метрів мідного кабелю з домоволодіння Олега, 1972 р.н. У чоловіка було вилучено речовий доказ та отримано правдиві свідчення.

До Таїровського ВМ надійшла заява від 30-річної Вікторії про те, що невідома особа з її підсобного приміщення скоїла крадіжку будівельних електроінструментів. Сума матеріального збитку становить 1650 гривень. Вжитими заходами правоохоронцями у скоєні даного злочину викрито Михайла, 1994 р.н., який зізнався у скоєному. У парубка було вилучено речові докази.

Співробітниками Хаджибеївського ВМ по вул. Ат. Головатого зупинено 34-річного Юрія, у якого при особистому огляді було виявлено 14 патронів калібру 9 мм. Вилучене було направлено до НДКЕЦ.

Співробітниками Татарбунарського РВ у 21-річного жителя с. Дивізія в ході санкціонованого обшуку домоволодіння було виявлено 42 патрони калібру 7,62 мм. Вилучене було направлено до НДКЕЦ. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Працівниками Іллічівського МВ затримано Сергія, 1996 р.н., у якого в ході особистого огляду вилучено пакет з речовиною рослинного походження. Як пояснив затриманий в даному пакунку знаходиться марихуана, яку він зберігав для особистого вживання. Вилучене направлено на дослідження, затриманого відпущено під зобов’язання.

До Київського РВ надійшла заява від одесита, 1964 р.н., про те, що невідомий чоловік шахрайським шляхом під приводом продажу телефону, заволодів його грошовими коштами у розмірі 800 грн. Вжитими заходами викрито Володимира, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Роздільнянського РВ за підозрою у скоєнні грабежу затримано 29-річного Володимира. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий із застосуванням сили до Олександра 1984 р.н., заволодів його мобільним телефоном. Від підозрюваного надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ – телефон. Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж).

До чергової частини Котовського МВ надійшло повідомлення про те, що до лікарні з тілесними ушкодженнями доставлено 37-річну Людмилу. Працівниками міліції було встановлено, що поранення жінка отримала під час сварки зі співмешканцем. Відносно останнього порушено кримінальне провадження за ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження».

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...