Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14-15.12.2013

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 262 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського МВ затримано в порядку ст.208 КПК України Максима, 1990 р.н., та В’ячеслава, 1978 р.н., які спільно з В’ячеславом, 1988 р.н., шляхом вільного доступу проникли до будинку пенсіонерки, 1954 р.н., де здійснили напад з метою заволодіння майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров"я потерпілої. За даним фактом розпочато кримінальне провадження одразу за двома статтями ч.3 ст.186 (грабіж) на ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. 

До Київського РВ надійшла заява від Євгенії, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник таємно викрав у неї мобільний телефон. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито одесита, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. 

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1987 р.н., про те, що невідомий зловмисник з крамниці одягу таємно викрав чоловічу куртку вартістю 2792 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито одесита, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. 

До Суворовського РВ надійшла заява від Георгія, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник підібравши ключ до вхідних дверей проник до його квартири, звідки викрав ноутбук вартістю 6500 грн. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито раніше засудженого за крадіжку Володимира, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. 

Працівниками Кодимського РВ викрито двох жителів с. Олексіївка, 1989 р.н., та 1995 р.н., які через вікно проникли до будинку Євгена, 1992 р.н., звідки викрали майно на суму 2000 грн. 

До Овідіопольського РВ із заявою звернулася одеситка, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник з кишені її куртки таємно викрав її мобільний телефон вартістю 2000 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення викрито Руслана,1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. Вилучено речовий доказ. 

До Іллічівського МВ надійшла заява від Володимира, 1970 р.н., про те що невстановлена особа скоїла крадіжку електричних інструментів з будівельного майданчика. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв 23-річний місцевий житель. 

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 КУпАП – вчинення насильства в сім’ї, місцевого мешканця Олексія, 1980 р.н., який вчинив сімейну сварку з матір’ю. 

Співробітниками карного розшуку Приморського РВ за гарячими слідами було викрито 19-річного жителя Одеської області, який знаходячись у парку «Преображенський», із застосування фізичної сили до Олександра, 1968 р.н. відкрито заволодій його шкіряною курткою, грошима у сумі 300 гривень, мобільним телефоном та наручним годинником. За вказане кримінальне правопорушення передбачено покарання згідно ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство. 

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 32-річного адміністратора магазину щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка знаходячись у приміщенні магазину викрала крем для рук вартістю 111 гривень. В ході відпрацювання вказаної заяви правоохоронцями було викрито 20-річну жительку Херсонської області, яка зізналась у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та була відпущена під зобов’язання. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Приморського РВ звернулась із заявою 47-річна Ганна щодо вжиття заходів до невідомого продавця, який на ринку «Привоз» в ході конфліктної ситуації, не стримавши емоцій наніс їй тілесні ушкодження. В ході відпрацювання заяви правоохоронцями було викрито 46-річного жителя Одеської області. За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачено покарання згідно ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...