Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22-23.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського РВ надійшла заява від Вадима, 1982 р.н., про те, що приватні маклери, увійшовши в довіру під приводом укладання договору купівлі-продажу квартири, заволоділи його грошима. Сума матеріального збитку становить 373 500 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів викрито 47-річну Олену, та 35-річну Наталію, від яких надійшли правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста невідомий зловмисник пошкодив термінал. Вжитими заходами викрито Дмитра, 1987 р.н, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

До Київського РВ надійшло повідомлення від Ігоря, 1983 р.н., про те, що невідома дівчина в приміщенні розважального закладу викрала мобільний телефон "HTS". Сума матеріального збитку становить 8000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів викрито 29-річну Наталію, від якої надійшли правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від Валентина, 1980 р.н., щодо вжиття заходів до невідомих осіб, які із застосуванням фізичної сили відкрито заволоділи у нього грошима в сумі 200 гривень. Вжитими заходами за гарячими слідами працівниками міліції було викрито двох осіб 29 та 32 років. Чоловіки зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення від Євгена, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник з його автомобілю "ВАЗ-2105" скоїв крадіжку автомагнітоли та двох колонок. Сума матеріального збитку становить 300 грн. В ході оперативно-розшукових заходів викрито 52-річного Миколу, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Портофранківського ВМ звернулася із заявою 22-річна Ганна, про те, що малознайомий хлопець знаходячись у неї в гостях викрав ноутбук, мобільний телефон та гроші в сумі 2 500 гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками карного розшуку було викрито раніше засудженого Кирила, 1991 р.н. За вчинення вказаного кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання згідно зі статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...