Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 181 заява та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Кілійського РВ надійшло повідомлення по спецлінії «103» про те, що з непроникаючим ножовим пораненням до медичного закладу доставлено 58-річного жителя с. Мирне. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи у скоєнні вказаного злочину викрито Івана, 1966 р.н., який, біля пекарні в с. Мирне під час виниклого конфлікту з приводу крадіжки муки з пекарні, ножем вдарив потерпілого. Попередня правова кваліфікація  за ознаками ч.1 ст.121 КК України

До Біляївського РВ надійшла заява від Людмили, 1962 р.н., про те, що невідомі зловмисники  через огорожу проникли на територію її земельної ділянки, звідки викрали металеві вироби, садовий інструмент, дві металеві драбини, велосипед, металеву тачку, радіо вітчизняного виробництва. Сума збитку становить понад 30 тисяч гривень.

До Київського РВ надійшла заява від Івана, 1985 р.н., про те, що на пл. Незалежності, невідомий чоловік шляхом ривка відкрито заволодів його майном. Сума збитку становить 2000 грн. Вжитими заходами викрито 25-річного одесита.

Працівниками Іллічівського МВ викрито двох 15-річних жителів смт. Олександрівка, які знаходячись в гостях скоїли крадіжку золотих виробів та мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 10 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, проводиться досудове розслідування.

До Котовського МВ звернулась 78-річна жителька Котовського району, яка повідомила, що з її оселі невідома особа викрала гроші в сумі 1150 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв 24-річний односелець заявниці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального  кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого непрацюючого одесита, 1989 р.н., який з приміщення магазину таємно викрав жіночі парфуми вартістю 275 гривень, в подальшому продав їх невідомому чоловікові, а гроші витратив на власні потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від Ігоря, 1993 р.н., щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, шляхом вільного доступу через незачинені двері кімнати гуртожитку, вчинила крадіжку ноутбуку. Потерпілому завдано матеріального збитку у розмірі 2 400 гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції було викрито 24-річного Дмитра, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами викрито 24-річного одесита, який пошкодивши замок двері авто «ВАЗ-2107», з салону викрав портмоне, в якому знаходилися гроші у сумі 800 гривень. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Молодик зізнався у вчинені вказаного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 22-річного Андрія, від якого надійшли правдиві свідчення про те, що він шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном Ганни, 1998 р.н. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Дениса, 1997 р.н.,  про те, що невідома особа викрала велосипед з двору його будинку. Збиток становить 1000 гривень.  В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито двох 16-річних парубків, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ – велосипед. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку одесита, який під приводом виконання ремонтних робіт на дачі жителя селища Затока, заволодів грошовими коштами в сумі 6000 доларів США, але зобов’язання так і не виконав. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 Кримінального Кодексу  України (шахрайство), триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
 

You may also like...