В столиці виявлено 156 порушників швидкісного режиму

В столиці за 26 квітня інспектори ДАІ виявили 601 порушення Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 123 водії; правил зупинки стоянки – 114, перевищення встановленої швидкості – 156, порушення правил перевезення дітей – 1. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 53 водії. Крім того, співробітники ДАІ виявили 33 пішоходів – порушників ПДР.

 За добу було зареєстровано 7 дорожньо-транспортних пригод (з них 1 за участю неповнолітнього), в яких 8 осіб отримали травми.

Увага розшук! З місця ДТП зник водій. Столична Державтоінспекція розшукує  водія автомобіля, який 26 травня скоїв наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. ДТП сталось о 12 годині дня, у Деснянському районі на проспекті Лісовому, 19. Травмованого пішохода з переломом руки доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.

Також державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.       

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський район   а/м «МАзда-626», д/н 12883КЕ, 1985 р.в., синього кольору; Шевченківський р-н мотоцикл «Хонда PC 34», д/н АА2958АВ, 1999 р.в., синій. Прийняті міри розшуку.

Державтоінспекція столиці радить у разі угону автомобіля без зволікань звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників. Найбільш ефективними засобами проти незаконного заволодіння автотранспортом в Державтоінспекції називають механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива.

У Шевченківському районі інспекторами ДАІ спільно з співробітниками ВКР «гарячим слідом» був затриманий викрадач  мотоцикла «Хонда». Працівники ДАІ виявили 3 автомобілі, що знаходились у розшуку. Інспектори ДАІ Солом’янського району затримали водія а/м «Пежо», у якого в салоні авто виявлено та вилучено наркотичну сировину. А у Деснянському районі був затриманий чоловік, який підозрюється у крадіжці особистий речей.      

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

інформація ДАІ

You may also like...