Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19-20.07.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 112 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 34-річного Віталія про те, що невстановлена особа незаконно заволоділа його мопедом. Сума матеріального збитку становить 7000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 38-річного жителя м. Кодима, від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 24-річної Ірини про те, що невідома особа шляхом вільного доступу, проникла до її квартири та викрала мобільні телефони, гроші та золоті прикраси. Сума матеріального збитку становить 20 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України 29-річного Романа. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Катерини, 1985 р.н. про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 8000 гривень. Вжитими заходами викрито Олександра, 1987 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Приморського РВ надійшло повідомлення про те, що в центрі міста лунають постріли. У ході перевірки повідомлення, правоохоронцями викрито раніше засудженого 32-річного Вадима та 35-річного Віктора, у якого виявлено та вилучено пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм, з якого вони здійснили декілька пострілів у гору. Одного із зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, іншого відпущено під особисте зобов`язання. Попередня правова кваліфікація ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, викрито 22-річного місцевого жителя. Встановлено, що він проник на дачну ділянку в садовому товаристві, звідки викрав металеві вироби 38-річної ізмаїльчанки. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...