Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 223 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Ігоря, 1964 р.н., про те, що невідома особа викрала тротуарну плитку. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами викрито Анатолія, 1979 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від працівника ЖКС про те, що невідома особа скоїла крадіжку телефонного кабелю. Сума матеріального збитку становить 3696 гривень. Вжитими заходами викрито жителя м. Южний, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від трьох жителів міста про те, що невідома особа викрала з парадних будинків алюмінієву драбину, велосипед та камеру зовнішнього відеоспостереження, що була прикріплена на фасаді будинку. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 23-річного Юрія, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває перевірка.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 35-річного В’ячеслава, у якого за місцем мешкання виявлено та вилучено незаконний посів коноплі в кількості 33-х рослин та 25 г. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від жительки міста про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 4400 гривень. Вжитими заходами викрито 39-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 34-річного Олексія про те, що невідома особа викрала камеру зовнішнього відеоспостереження. Сума матеріального збитку становить 960 гривень. Вжитими заходами викрито 43-річного Бориса, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернувся 60-річний житель району з заявою про те, що невідома особа, пошкодивши двері, проникла до оселі, звідки викрала продукти харчування, садовий інструмент та два велосипеди, чим завдала матеріального збитку на суму 2000 гривень. Вжитими заходами викрито 40-річного жителя Татарбунарського району, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...