У столиці за «гарячими слідами» затримано викрадачів «Porsche Panamera»

Сьогодні, о пів на шосту ранку працівники ДАІ столиці та патрульно-постової служби затримали групу осіб, які півгодини тому скоїли незаконне заволодіння іномарки. Схвильований власник автомобіля «Porsche Panamera» зателефонував на лінію «102» близько 5-ї ранку. Чоловік повідомив, що з прибудинкової території на вулиці Гончара викрали його транспортний засіб. Черговий по місту негайно передав інформацію усім автопатрулям. 

Під час обстеження прилеглої території, в дворі багатоповерхівки на вулиці Златоустівській, автопатруль ДАІ несподівано побачив, як з евакуатору загружають викрадену автівку. Біля транспортних засобів знаходилося четверо осіб. Побачивши працівників ДАІ всі вони кинулися навтьоки.

Втім зникнути з місця події злодіям не вдалося. На допомогу працівникам ДАІ під’їхав наряд патрульно-постової служби. Всі четверо чоловіків були оперативно затримані.

Наразі всі вони дають свідчення слідчим органам. Правоохоронці тим часом перевіряють інформацію щодо причетності затриманих до інших подібних злочинів.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...