Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.12.2014

 

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 205 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Управління боротьби з незаконим обігом наркотиків під час проведення санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження, відкритого за ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України в будинку Юрія, 1984 р.н., виявлено та вилучено пістолет. Вилучене направлено до НДЕКЦ ГУМВС України в Одеській області для проведення експертизи. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Слідчим Котовського МВ при проведенні досудового розслідування викрито 20-річного одесита, який, перебуваючи в с.Борщі, викрав мопед з домоволодіння місцевого жителя. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченного ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення операції "Автомобіль" працівниками Арцизського РВ викрито 19-річного с.Задунаївка, який незаконно заволодів мопедом та інструментами 50-річної односельчанки. Сума матеріального збитку становить 5500 гривень. Викрадене майно повернуто власнику.

Працівниками Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми викрито жінку, яка займалась звідництвом для розпусти. Тривають слідчі дії.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...