Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 37-річної жительки Одеської області про те, що двоє невідомих осіб, перебуваючи в маршрутному таксі, скоїли крадіжку гаманця, в якому знаходились золота каблучка та гроші. Вжитими заходами за гарячими слідами правоохоронцями викрито 40-річного іноземця, у якого вилучено речові докази. Правопорушник зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Попередня правова кваліфікація за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ викрито Валерія, 1991 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів гаманцем з грошима Івана, 1987 р.н. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

Працівниками Малиновського РВ викрито Сергія, 1988 р.н., та Ольгу, 1979 р.н., які скоїли три крадіжки державних автомобільних номерів з автівок місцевих жителів. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушень. Їх затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Співробітники Суворовського РВ викрили Віктора, 1986 р.н., який шляхом пошкодження скла проник до салону автомобіля одеситки та викрав звідти коробку з її особистими речами на загальну суму 4000 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито одесита, який, перебуваючи в приміщенні офісу, скоїв крадіжку мобільного телефону. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ викрито 29-річного Юрія, який під погрозою застосування фізичного насилля незаконно заволодів трьома мобільними телефонами у трьох неповнолітніх. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, відкритих за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся працівник одного з торгівельних центрів міста із заявою про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, скоїла крадіжку електроінструменту. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами було встановлено, що до скоєння злочину причетний 36-річний житель міста. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До чергової частини Котовського МВ звернулась 35-річна Ольга з заявою про те, що незнайома жінка шляхом омани заволоділа її грошима, в сумі 3000 гривень. Працівниками карного розшуку викрито жительку с.Бочманівка Котовського району. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відкритого за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 48-річний житель міста з заявою про те, що невідома особа проникла до його будинку та викрала його майно. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 28-річного жителя міста. Здійснюється перевірка щодо його причетності до скоєння аналогічних злочинів. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До Котовського МВ надійшла заява від 31-річного Юрія, жителя районного центру про те, що з його будинку було викрадено майно на суму 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито сусіда заявника, у якого вилучено викрадені речі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...