На Сумщині працівники ДАІ затримали молодиків, які зливали пальне з грузовиків

Третього лютого, близько п’ятої години ранку, під час несення служби по забезпеченню громадського порядку та безпеки дорожнього руху у місті Суми, до працівників Державтоінспекції звернувся водій. Він повідомив про те, що в районі зупинки громадського транспорту «Хімпром» по вулиці Харківська біля фур, які постійно на даній ділянці вулиці зупиняють для відпочинку, знаходяться підозрілі чоловіки. 

Для перевірки даної інформації правоохоронці негайно вирушили на місце події і вже через декілька хвилин інформація знайшла своє підтвердження. Біля автомобіля «IVECO» знаходилося чотири молодих хлопця, які саме в цей час з баку автомобіля зливали пальне.
За цей час молодики встигли викрасти 120 літрів дизельного пального, про що свідчили заповнені каністри. Як з’ясувалося пізніше, всі вони мешканці обласного центру і наймолодшому було лише 18 років.

Ураховуючи зазначене, було прийнято рішення про затримання зловмисників та двох автівок на яких вони прибули для здійснення своїх злочинних намірів. Викликана на місце оперативно-слідча група доставила затриманих до Сумського міськвідділу міліції для встановлення всіх обставин події.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Сумської області)

You may also like...