Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення у Луганській обл. на 9 березня

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 9 березня 2015 року

Вбивство
 
8 березня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі поблизу с. Артема Станично-Луганського району з вогнепальним пораненням та різаними ранами виявлено труп невстановленого чоловіка. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 115 КК України. Уживаються заходи щодо встановлення особи загиблого, розшуку та затримання особи причетної до скоєння вбивства.
 
Тілесні ушкодження
 
7 березня до Лисичанської міської дитячої лікарні госпіталізовано неповнолітнього 2001 р.н. з вибуховою травмою та множинними пораненнями. Перевіркою правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження хлопчик отримав на вул. Мигольна с. Устинівка (Попаснянський район) внаслідок необережного поводження з невстановленим вибуховим пристроєм (ймовірно детонатором), який він самостійно знайшов в с. Устинівка в районі річці Сіверський Донець. Даний факт зареєстровано.
 
8 березня до Сєвєродонецької міської лікарні з гуртожитку, що на пр. Хіміків з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітки госпіталізовано місцеву мешканку 1955 р.н. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у вчиненні кримінального правопорушення викрито та затримано сусідку потерпілої 1970 р.н., яка у загальній кухні гуртожитку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у ході раптово виниклої сварки, вдарила потерпілу ножем у груди. Даний факт внесений до ЄРДР. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу жінці.
 
Розбій
 
7 березня до Новопсковського райвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1953 р.н., про те, що за місцем її мешкання на вул. Ворошилова с. Можняківка малознайомі жінка та чоловік відкрито заволоділи телевізором. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку у скоєнні розбою викрили та затримали двох раніше судимих місцевих мешканців 1974, 1983 р.н. Даний факт внесений до ЄРДР. Вилучено речовий доказ. Наразі підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України.
 
Крадіжки
 
8 березня до Попаснянського райвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1952 р.н. про те, що у період часу з 20 січня по 7 березня поточного року невідомий проник до її будинку на вул. Комсомольська м. Гірське звідки викрав особисте майно.
 
8 березня до Кремінського райвідділу міліції з заявою звернулася місцева жителька 1961 р.н. про те, що зранку 8 березня невідомий проник до її будинку на вул. Партизанська звідки викрала гроші.
 
Дані факти внесені до ЄРДР і кваліфіковані за ч. 3 ст. 185 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб причетних до скоєння крадіжок.
 
Вилучення наркотиків
 
7 березня у ході проведення огляду будинку на вул. Ветеринарна м. Сватове за місцем мешкання чоловіка 1978 р.н. співробітники карного розшуку Сватівського райвідділу міліції виявили та вилучили 10 грамів марихуани. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.
 
8 березня у ході проведення огляду приміщення сараю на вул. Ліхачова м. Сватове за місця мешкання раніше судимого місцевого мешканця 1983 р.н. співробітники карного розшуку Сватівського райвідділу міліції виявили та вилучили медичний шприць з опієм та 21 пляшку об’ємом 1 літр з рідиною коричневого кольору з запахом ацетону. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться досудове розслідування.
 
Вилучення боєприпасів
 
7 березня співробітники ВДАІ Міловського райвідділу міліції на автобусній зупинці біля с. Травневе Міловського району виявили та вилучили пакунок, у якому знаходилось 12 набоїв калібру 5,45 мм. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.
 
ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...