Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 31.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 203 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками сектору карного розшуку Котовського МВ викрито 18-річну жительку Красноокнянського району, яка викрала мобільний телефон і гроші з домоволодіння своєї приятельки. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 36-річної Ірини про те, що невідома особа викрала дитячий візок. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 51-річного Павла, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшов рапорт оперативного працівника СБНОН, про те, що під час відпрацювання міста викрито раніше судиму Олену, 1984 р.н., у якої вилучено пакет з речовиною білого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 20-річна жителька села Стара Некрасівка, яка повідомила про те, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку грошей в сумі 4500 гривень та золотої обручки. Сума матеріального збитку становить 5100 гривень. Вжитими заходами викрито 24-річного Дмитра. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Савранського РВ надійшла заява від 18-річного жителя с.Капустянка про те, що невідомі особи, погрожуючи застосуванням фізичної сили, відкрито заволоділи його грошима в сумі 1500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито жителів м.Балта, віком 22 та 21 років. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від керівництва торгівельного центру, про те, що невідомий зловмисник таємно викрав товари. Сума матеріального збитку становить майже 500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 29-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 26-річна жителька міста, яка повідомила про те, що невідома особа з салону автомобіля скоїла крадіжку інструментів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 32-річного місцевого жителя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 25-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа викрала її мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 35-річного жителя міста, від якого надійшли правдиві свідчення. У чоловіка вилучено викрадене майно та повернуто власниці. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...