В столиці на кладовищі нетверезий водій наїхав на пішохода

Автопригода сталася 19 квітня, близько 12 години, у Подільському районі. Водій керуючи автомобілем «Шкода Октавиа», на території Берковецького кладовища, скоїв наїзд на літню жінку.

 Попередньо з’ясовано, що 41-річний киянин знаходився за кермом у стані алкогольного сп’яніння (акт медичного огляду №002103).
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 75-річну пенсіонерку з переломом лівої гомілки доставлено до лікарняного закладу. Розпочато розслідування.

Цього ж дня, о 21 годині 35 хвилин, у Святошинському районі, під колесами автомобіля загинула жінка.

Це сталося на другому кілометрі автодороги «Київ-Ірпінь». «VOLKSWAGEN TOUAREG», рухаючись з боку вулиці Генерала Наумова у напрямку  села Романівка, скоїв наїзд на невстановлену літню жінку. Від удару пішохода відкинуло на смугу зустрічного руху, де на неї скоїв наїзд автомобіль «Мазда». Внаслідок наїзду вона загинула на місці пригоди. 

Звертаємо увагу, що дорожньо-транспортна пригода сталася у темний час доби, видимість була обмежена. Отже, можна припустити, що водій просто не побачив пішохода, яка раптово вибігла на дорогу. До тогож жінка була в темному одязі. 

Державтоінспекція звертає увагу на те, що наразі почастішали випадки, коли в автопригодах травмуються пішоходи. Зважаючи на це, закликаємо учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, зважати на погодні умови і мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині.

  УДАІ Київ

You may also like...