Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 83 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 35-річної Олександри про те, що, перебуваючи у приміщенні комп’ютерного клубу, невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 21-річну мешканку Одеської області, яка зізналася у вчинені кримінального правопорушення. За даним фактом триває розслідування за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушницю відпущено під особисте зобов’язання.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від пенсіонерки про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 20-річну Валерію, від якої надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 35-річної Ольги про те, що невідома особа незаконно заволоділа мобільним телефоном її неповнолітнього сина. Сума матеріального збитку становить майже дві тисячі гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито неповнолітнього жителя с. Переможне, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Котовського МВ викрито продавця супермаркету, яка реалізувала пляшку пива неповнолітньому котовчанину. На правопорушницю складено адміністративний протокол за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 65-річного Олександра про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 17-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 31-річного Дмитра про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з парадної скоїла крадіжку велосипеда. Сума матеріального збитку становить 30000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 35-річного Геннадія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...