Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 50 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Біляївського РВ надійшла заява від 41-річного Дмитра про те, що невідома особа шляхом вільного доступу незаконно заволоділа його автомобілем. Сума матеріального збитку встановлюється. Вжитими заходами працівниками відділу державної автомобільної інспекції у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше засудженого за крадіжку 23-річного жителя Овідіопольського району. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського МВ з заявою звернулась Ірина, 1996 р.н., яка повідомила, що невідома особа проникла до її кімнати в гуртожитку, звідки скоїла крадіжку ноутбука, мобільного телефону та грошей. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Юрія, 1985 р.н. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито мешканця с.Вестерничани, який здійснював незаконні валютні операції на місцевому продовольчому ринку. На правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. З незаконного обігу вилучено 250 молдавських лей.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 30-річного чоловіка, який, знаходячись в приміщенні кафе, скоїв крадіжку велосипеду, який належить 29-річному жителю міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...