Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 44 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 28-річної одеситки щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом пошкодження замка проникла до його підсобного приміщення звідки скоїла крадіжку будівельних інструментів. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 35-річного Валерія, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Зараз чоловіка відпущено під особисте зобов’язання. Йому загрожує покарання, передбачене статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшло повідомлення про те, що в одному з дворів міста, під час зустрічі одного з кандидатів на посаду міського голови з громадянами, невстановлена особа, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, вчинила сварку та нанесла тілесні ушкодження 61-річному члену громадської організації. Чоловіка доставлено до медичного закладу для надання медичної допомоги. Правоохоронці у вчиненні правопорушення викрили 47-річного Олега. Під час огляду місця події у правопорушника вилучено пістолет з трьома патронами.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...