За керівника лісгоспу міста Радомишль на Житомирщині, який масово вирубує ліс, взялася ГПУ

Завдяки небайдужим громадянам та журналістам області Генпрокуратура звернула увагу на залочинні діяння керівника Радомишльського лісгоспу Івана Дмитренка.

Генеральна Прокуратура надіслала запит до Житомирської обласної прокуратури і доручила перевірити та вивчити факти масової вирубки лісу очільником лісгоспу. Адже, за повідомленнями громади району та екологів після призначення Дмитренка на посаду директора лісгоспу винищення лісу відбувається у великих масштабах, за добре відпрацьованими схемами.

Після численних скарг мешканців Радомишльського району та екологів Генеральна Прокуратура доручила Житомирській облпрокуратурі взяти під особливий контроль ситуацію з масовою вирубкою лісу в районі. Зокрема, було доручено належним чином перевірити факти масової вирубки лісу керівником лісгоспу Іваном Дмитренком згідно з вимогами чинного кримінального процесуального законодавства.

Нагадаємо, що проблема незаконної вирубки лісів на Житомирщині стоїть сьогодні як ніколи гостро. Як стало відомо журналістам, винищення лісу відбувається у великих масштабах, за добре відпрацьованими схемами. Заробляє на таких незаконних діях передусім новопризначений очільник лісгоспу Іван Дмитренко. Цього «горе-директора» було призначено на цю посаду зовсім недавно, і очевидно, першим ділом Іван Дмитренко вирішив не боротися з проблемами регіону, а швидко «набити карман».

Не зупиняє його ні совість, ні численні скарги мешканців та журналістів. Так, за коротких термін своєї роботи він не раз був помічений у злочинних діях. Вирубка лісів буквально «дійшла» до будинків жителів Радомишльщини, що надзвичайно турбує громаду. // operativno.info

 

You may also like...