Алкаш безпричинно з особливою зухвалістю наніс рукою удар в обличчя поліцейському

Суд вирішить подальшу долю п’яниці, який «віддячив» за турботу ударом в обличчя поліцейському

 Рубіжанським відділом Сєвєродонецької місцевої прокуратури до Рубіжанського міського суду направлено обвинувальний акт стосовно мешканця міста Рубіжне за ч. 2 ст. 345 КК України щодо заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання службових обов’язків.

Досудовим розслідуванням установлено, що у грудні 2015 року наряд патрульної служби поліції Рубіжанського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Луганській області у складі капрала та сержанта здійснювали патрулювання по охороні громадського порядку у місті Рубіжному.

Помітивши громадянина, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння у громадському місці, поліцейські поцікавилися, чи потрібна йому допомога.

Замість адекватної реакції на турботу про його самопочуття, чоловік наблизився до одного з правоохоронців і безпричинно з особливою зухвалістю наніс рукою удар в обличчя.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного поліцейському заподіяно легкі тілесні ушкодження.

 
 
Довідково:санкція ч. 2 ст. 345 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.    
 
Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...