Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 75 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Дільничним інспектором Котовського відділу поліції в с.Куяльник було виявлено іноземця, який перебував на території України незаконно. Громадянина притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 26-річного продавця магазину спортивного одягу про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала кросівки. Сума збитку становить 999 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 33-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Суворовського відділу поліції звернувся менеджер майнової безпеки торгівельного центру, 1963 р.н., про те, що невстановлений зловмисник викрав з приміщення супермаркету упаковку кави та упаковку батарейок. Сума збитку становить 589 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито одесита, 1981 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції у скоєнні злочину викрито громадянина, 1989 р.н., який, пошкодивши вікно в будинку жителя с. Крижанівка, 1989 р.н., проник у приміщення та скоїв крадіжку наручного годинника вартістю 2000 гривень. Речові докази вилучено.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...