Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 90 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшла заява 31-річного одесита про те, що невідомий злочинець, знаходячись у під’їзді будинку по вул. Ак. Філатова, скоїв крадіжку 60 метрів кабеля. Вжитими заходами викрито 34-річного чоловіка, від якого отримані свідчення, речові докази вилучено.

Інспекторами кримінальної поліції Хмельницького відділу поліції викрито 29-річного одесита, який в одному з торгівельних центрів міста скоїв крадіжку продовольчих товарів на суму понад 630 гривень. Від чоловіка надійшли правдиві свідчення щодо скоєного. В даний час він відпущений за місцем мешкання під особисті зобов’язання.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 30-річної адміністратора магазину про те, що не відома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку засобів особистої гігієни. Сума збитку становить 370 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 24-річну одеситку, яка надала правдиві свідчення у скоєні крадіжки.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 17-річної школярки про те, що на перехресті вулиць невідомий хлопець шляхом ривка відкрито заволодів її мобільним телефоном та швидко втік. Сума збитку завдана потерпілій становить 500 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 25-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним кримінального правопорушення. Викрадений телефон вилучено та повернуто потерпілій.

До чергової частини Березівського відділення поліції надійшло повідомлення місцевої мешканки про те, що невідома дівчина відкрито заволоділа мобільним телефоном її 11-річної доньки. Сума завданих збитків складає близько 2400 гривень. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вжитими заходами було викрито та отримано правдиві свідчення від 19-річної мешканки Березівського району. Викрадений телефон вилучено та повернуто власнику.

До Березівського відділення поліції надійшло повідомлення приватного підприємця Березівського району про те, що невідома особа, скориставшись тим, що потерпіла спілкується з іншим покупцем, викрала її мобільний телефон. Сума завданих підприємцю збитків склала 6080 гривень. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вжитими заходами було викрито та отримано правдиві свідчення від 25-річної мешканки Березівського району. Викрадений телефон вилучено та повернуто потерпілій.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...