Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11-12.06.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 135 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 37-річна мешканка села Саф’яни, яка повідомила, що невідома особа з будинку за місцем мешкання скоїла крадіжку грошей в сумі 2000 гривень. Вжитими заходами був встановлений 48-річний ізмаїльчанин. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході розшукових заходів за заявою 37-річної мешканки Малиновського району викрито 21-річну одеситку, яка таємно викрала речі заявниці. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушниця зізналася у скоєному, у неї вилучені речові докази та відпущено під особисті зобов’язання.

До Приморського відділу поліції звернулася 38-річна одеситка з заявою про те, що на вулиці троє невідомих осіб відкрито заволоділи її мобільним телефоном. Сума збитку становить чотири тисячі гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 19-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним правопорушення.

До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річної продавця-консультанта магазину про те, що невідома особа таємно скоїла крадіжку 11 тюбиків художньої фарби. Сума збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито раніше судимого 41-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Шевченківського відділення поліції звернувся 36-річний одесит та повідомив, що, перебуваючи в одному з кафе, невідома особа викрала його сумку, в якій знаходилося 700 доларів та ключі від машини. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 26-річну одеситку, від якої отримано правдиві свідчення у скоєні правопорушення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від охоронця гіпермаркету, про те, що невідомий зловмисник, з приміщення торгівельного закладу викрав три блоки сигарет. Сума збитку становить 541 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито Анатолія, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Роздільнянського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя районного центру, 1976 р.н., виявлено та вилучено 15 гр. марихуани, 150 гр. макової соломки, 212 кущів рослин снодійного маку в напіввисушеному стані, пластикові пляшки з розчинником та з речовиною темно-коричневого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...