Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції звернувся 30-річний одесит з заявою про те, що невідома особа, розбивши скло в його автомобіля "ВАЗ 2108", викрала відеореєстратор. Сума збитку становить 3500 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Ігоря, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява від Олександра, 1984 р.н., про те, що невідомий зловмисник з його автомобіля "Мазда-323" скоїв крадіжку автомагнітоли. Сума збитку становить 2000 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами у скоєнні злочину викрито двох жителів Миколаївської області, 1992 р.н. та 1991 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Суворовського відділу поліції із заявою звернувся Віктор, 1976 р.н., про те, що невстановлений зловмисник викрав шість флаконів шампуню. Сума збитку становить 313 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Анатолія, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції встановлена особа громадянина, який двічі відкрито викрадав майно жінок. 32-річний чоловік на вулицях міста видивлявся жінок, підбігав до них і з шиї зривав ювелірні прикраси. Зловмисник затриманий. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Білгород-Дністровського відділу поліції в с. Молога за місцем мешкання громадянина, 1957 р.н., під час проведення санкціонованого обшуку, було виявлено та вилучено 200 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...