Телеканал «Інтер» може вляпатись у новий скандал з «новорічним вогником», – документ

Телеканалу «Інтер» не залишається нічого іншого, як терміново перемонтовувати свій «новорічний вогник», що мав би вийти в ефір в ніч на 1 січня, або ж взагалі знімати його з ефіру.

 У «Новорічному вогнику» на «Інтері» у головній ролі знявся російський актор Яна Цапнік, відомий роллю донецького бойовика з позивним «Майор» у пропагандистському фільмі «Воєнний кореспондент» на російському НТВ.
 
Як повідомили в СБУ, з 29 грудня Цапніку заборонили в’їзд в Україну на 5 років.
 
 
Про це проінформував, опублікувавши відповідний документ СБУ, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України.
 
«До мене в ФБ надходило чимало повідомлень щодо участі громадянина РФ Яна Цапніка в новорічному «вогнику» на «Інтері». При чому, мої дописувачі наголошували на негативній діяльності Я. Цапніка щодо нашої країни.
 
Я звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити інформацію щодо загрози національній та інформаційній безпеці України. От буквально півгодини назад і отримав відповідь від Служби безпеки (докладаю).
ф1
 
Якщо Ян Цапнік дійсно бере участь у новорічному «вогнику» на «Інтері», сподіваюсь, що телеканал зверне увагу на інформацію від СБУ та своєчасно приведе свій ефір у відповідність», – написав у Фейсбук голова Нацради Юрий Артеменко. // zik

You may also like...