Інспектори Нікопольського відділу поліції завадили зловмиснику викрасти автомобіль

За спробу крадіжки транспортного засобу, 38-річному нікопольчанину доведеться відповісти перед Законом.

Подія сталася 21 лютого, близько восьмої ранку, в Нікополі. Патрулюючи містом, по вулиці Електрометалургів, поліцейські з нагляду за дорожнім рухом Нікопольського відділу поліції побачили на стоянці автомобіль біля якого метушився чоловік. Дії невідомого викликали підозру, тож зупинившись правоохоронці направились до чоловіка, щоб перевірити чи все гаразд.

Зауваживши правоохоронців, чоловік почав помітно нервувати. На запитання, що трапилось чоловік відповідав стисло і незрозуміло, що відразу викликало у правоохоронців підозру, що автомобіль невідомому не належить. Підтвердженням цьому стало ще й те, що під час перевірки документів та поверхневого огляду у нього виявлено пристрій – сканер за допомогою якого можна відключити автосигналізацію та відкривати автівки.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний факт. Для з’ясування всіх обставин горе-викрадача доставлено до Нікопольського відділу поліції. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 185 КК України (Крадіжка).

Відділ управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області

You may also like...