Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25-26.03.2107

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 37-річної місцевої мешканки про те, що на одному з ринків Приморського району міста невстановлена особа шляхом вільного доступу з кишені куртки викрала мобільний телефон. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у вчиненні вказаного злочину викрито 38-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного одесита про те, що біля будинку за місцем мешкання невідомий злочинець намагався викрасти колеса з його автомобіля. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох жителів Одеської області, від яких отримано правдиві свідчення.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 26-річної одеситки про те, що невідомий злочинець, шляхом підбору ключа, проник до її квартири звідки таємно викрав фотоапарат, об’єктив та зовнішнє світло. Сума збитку становить 29 тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 30-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення. 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...