Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.04.17

До Приморського відділу поліції надійшла заява 39-річного місцевого мешканця про те, що в одному з місцевих кафе невстановлена особа, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділа його сумкою, в якій знаходились мобільний телефон, гроші та електроінструменти. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито 42-річного мешканця Одеської області, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції надійшла заява 30-річного місцевого жителя про те, що невстановлена особа викрала з його гаража два електро-гіроборди. Сума збитку становить 18 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 33-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 31-річного чоловіка про те, що з території його домоволодіння невідома особа викрала 6 камер відеоспостереження. Сума збитку становить 7 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 22-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 28-річна місцева мешканка та повідомила, що невідома особа проникла в приміщення міської школи та скоїла крадіжку планшета. В ході відпрацювання міста працівниками поліції викрито 24-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 53-річного працівника одного з підприємств міста про те, що невстановлена особа з фасаду його будинку викрала телефонний кабель. Сума збитку складає близько 14 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 19-річного місцевого мешканця, який надав правдиві свідчення.

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідомі особи, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мопедом. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито двох зловмисників, один з яких є неповнолітнім. Ними виявилися 19-ти та 15-річний місцеві мешканці.

До Березівського відділення поліції Комінтернівського відділу поліції під час проведення місячника добровільної здачі зброї та боєприпасів звернувся 44-річний місцевий мешканець та видав газовий револьвер калібру 9 мм, який він знайшов у березні.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 23-річний чоловік, який повідомив, що виявив відсутність свого мобільного телефону на робочому столі в торгівельному залі. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими було встановлено особу зловмисниці. Нею виявилася 17-річна мешканка міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...