Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.04.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 206 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 39-річного чоловіка про те, що на одній з вулиць міста невідома особа викрала з його автомобіля сумку, в якій знаходилися грошові кошти, техпаспорт на транспортний засіб, посвідчення водія та банківську картку. Сума збитку становить 1300 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 39-річного громадянина іноземної держави, який надав правдиві свідчення.

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 31-річної продавчині одного з ринків про те, що в контейнері на ринку невідома особа з ящика стола скоїла крадіжку грошей. Сума збитку становить 103 тисячі гривень. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 32-х та 29-річного раніше судимих чоловіків.

В ході місячника добровільної здачі зброї до Подільського відділу поліції звернулась місцева мешканка, яка добровільно здала в поліцію мисливську гладкоствольну рушницю калібру 12 мм для подальшого знищення в зв’язку із непридатністю для використання.

Співробітниками карного розшуку Подільського відділу поліції викрито 20-річного громадянина, який наприкінці березня викрав з гаражу місцевої мешканки десять металевих труб, довжиною по чотири метри кожна, та тридцять протигазів на загальну суму 3500 гривень. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 30-річної місцевої мешканки про те, що, перебуваючи у власному помешканні, малознайомий чоловік відкрито заволодів її мобільним телефоном, ноутбуком та сейфом, в якому зберігались документи. В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 25-річного мешканця Одеської області, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...