Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.04.17

В ході місячника добровільної здачі зброї до Подільського відділу поліції звернулися двоє жителів м.Подільська, які добровільно здали в поліцію дві мисливські гладкоствольні рушниці для подальшого переоформлення на своє ім’я.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 41-річної одеситки про те, що невідома особа, знаходячись на вул. Ак.Вільямса, намагалась викрасти мобільний телефон вартістю 5 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 38-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Триває слідство.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява директора коммунального підприємства про те, що вночі невідома особа, знаходячись по вул. Луніна, з перекриття підвальної ями будинку таємно викрала огороджувальну решітку. Сума збитку становить 600 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 33-річного одесита, який надав правдиві свідчення.

До Любашівського відділення поліції надійшла заява від 26-річної місцевої жительки про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала велосипед. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 48-річного чоловіка. Велосипед вилучено та повернуто власнику.

До Роздільнянського відділу поліції звернувся 51-річний чоловік, який повідомив, що в денний час невідома особа шляхом вільного доступу на ринку в с. Кучургани таємно викрала куртку чорного кольору та мобільний телефон. Сума збитку -1 850 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 38-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від директора інтернет-провайдера про те, що невідома особа шляхом демонтажу таємно викрала 68 м телекомунікаційного кабелю. Сума збитку становить – 400 гривень. Вжитими заходами викрито 34-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...