На Київщині тесть вбив зятя

У смт Клавдієво-Тарасове Бородянського району під час сімейної ссварки 28-річний молодик намагався захистити свою тещу. Розлючений тесть помстився зятю – схопив ножа та наніс удар у серце. Потерпілий одразу ж помер.

Вчора о 22.23 годині на спецлінію поліції Київщини «102» надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги, що на території приватного домоволодіння в смт Клавдієво-Тарасове виявлено бездиханне тіло молодого чоловіка.

 

Прибувши на місце події поліцейські встановили, що між 52-річним господарем будинку та його зятем виник конфлікт, який переріс у бійку. Через те, що молодик став на захист своєї тещі, тесть наніс йому удар ножем в область грудної клітки.

 

З місця події вилучено знаряддя злочину та інші речові докази скоєного злочину. Підозрюваного затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

Відділ комунікації поліції Київської області

 

 

You may also like...