Директор павлоградського хімзаводу знову збив людину джипом, цього разу на смерть

18 липня, близько 10 години ранку генеральний директор ДП «НВО Павлоградський хімічний завод» Леонід Шиман поблизу центральної прохідної підприємства збив велосипедиста, який загинув на місці.

Про це Дніпрограду повідомило власне джерело на заводі. Журналісти не могли попасти на місце трагедії, оскільки КП "НВО ПХЗ" є закритим об’єктом.

Шиман знову збив людину джипом, цього разу на смерть

Як стало відомо, постраждалий – 35-річний Дмитро Гундарєв – був співробітником товариства «Екопаксервіс», яке здійснює озеленення території заводу.

ДТП

Нагадаємо, це вже не перше ДТП, скоєне Леонідом Шиманом з використанням власної автівки. 14 вересня 2013 року Шиман, об’їжджаючи чергу на світлофорі по зустрічні й смузі, просто на зебрі збив пішохода, який переходив дорогу на зелене світло. Тоді «власник Павлограду» не став «клеїти дурня» і визнав свою вину, пообіцявши повну компенсацію витрат постраждалому.

На же даний момент на підприємстві, як повідомляють місцеві мешканці, ведеться активна «робота з колективом», якому пояснюють, що генеральний директор ні до чого. Готовий вже і «цап-відбувайло» – 40-річний Олександр Дворниченко, який є водієм Шимана, вже взяв вину за інцидент на себе, хоча і не може пояснити обставин пригоди.

Нагадаємо, Леонід Шиман керує "НВО ПХЗ" з 1999 року, пройшовши шлях від техгнолога до генерального директора підприємства. Піком його кар’єри вважається період 2010-2013 років, коли за сприяння місцевого лідера Партії регіонів Олександра Вілкула Шиман отримав від президента Януковича звання Героя України і мало не отримав посаду директора Національного космічного агентства . Саме від партії регіонів Шиман бу4в обраний депутатогм обласної ради. Подейкують, що саме зв’язки з тогочасним вищим керівництвом країни та неофіційний статус "господаря міста" дозволили директору ПХЗ уникнути покарання за злочин 2013 року.

Автор: Олекса Валах, Дніпроград

You may also like...