Київгаз попереджає мешканців столичної Оболоні про активізацію шахраїв

Киян попераджають про шахраїв, що активно почали обдурювати мешканців Оболонського району. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київгаз" на своїй сторінці у Facebook. 

За словами комунальників, на Оболонському районі міста активізувалися аферисти, які представляються працівниками "Київгаз" і пропонують встановити газовий лічильник. Шахраї акцентують увагу на можливості отримання знижки, пов’язуючи це із різними державними або релігійними святами.

Київгаз попереджає мешканців Оболоні про активізацію шахраїв

– Зосереджуємо увагу споживачів, що працівники ПАТ "Київгаз" завжди вдягнені у фірмовий спецодяг і мають при собі посадове посвідчення. Працівники газової компанії не навідуються до абонентів із пропозицією встановити газовий лічильник за власний рахунок!

Слід зауважити, що надання знижок на встановлення лічильників не передбачається. Середня вартість лічильника та проведення робіт по встановленню пристрою становить приблизно 2500 грн, – коментують комунальники.

Перевірити, чи дійсно дані особи працюють у ПАТ "Київгаз", ви маєте можливість, зателефонувавши до контактного центру за номером (044) 495 – 04 – 04. // Вечірній Київ

You may also like...