Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16-17.12.2017

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16-17.12.2017

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява продавця одного з торгівельних об’єктів міста про те, що невідома особа таємно викрала з приміщення магазину продукти харчування, завдавши збитків торгівельному закладу на загальну суму 583 гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 30-річного місцевого мешканця, від якого надійшли правдиві свідчення.

Картинки по запросу ВК ГУНП в Одеській області

До чергової частини Київського відділу поліції надійшла заява 29-річного місцевого мешканця про те, що невідома особа шляхом розбиття скла автомобіля таємно викрала автодомкрат, аптечку та набір автоключів. Сума збитку – 4 тисячі гривень. Поліцейські в ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрили 34-річного чоловіка. Зловмисник надав правдиві свідчення.

До чергової частини Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 21-річного чоловіка про те, що невідома особа таємно викрала з приміщення однієї з торгівельних мереж міста дві риби. Сума збитку – 321 гривня. У ході проведення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річного місцевого мешканця, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Окнянського відділення поліції Подільського відділу поліції надійшла заява 56-річного чоловіка про те, що невідома особа шляхом зриву навісного замка таємно проникла до його будинку та викрала пральну машину та посуд. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 42-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

 

 

 

You may also like...