Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27-28.01.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27-28.01.2018

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулася пенсіонерка, яка повідомила, що її колишня прибиральниця скоїла крадіжку кухонних ножів та підсвічника. В ході проведених оперативно-розшукових заходів була встановлена 37-річна мешканка міста. Жінка зізналася у скоєнні злочину та була відпущена під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 28-річного чоловіка про те, що невідома особа в приміщенні ресторану викрала гроші з касового апарату. Сума збитку – 10300 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрили 27-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ренійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 22-річної працівниці магазину про те, що невідомий зловмисник у приміщенні магазину викрав її мобільний телефон. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні вказаного злочину викрили 19-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...