Під слідством опинилася 31-річна жінка, яка, захищаючись, завдала чоловіку численні ножові поранення

Сьогодні, 30 квітня, близько 5 години до Жмеринської лікарні госпіталізували 30-річного чоловіка з множинними колото-різаними ранами. Поліцією встановлено, що тілесні ушкодження під час сварки йому завдала співмешканка, захищаючись від побоїв. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Валерія Домбровського, виїздом слідчо-оперативної групи поліції встановлено, що потерпілий отримав одинадцять ножових поранень під час сварки з співмешканкою. Цивільне подружжя повернулося додому після відпочинку з компанією. Чоловік почав бити жінку, а вона , захищаючись, схопилася за ніж.

В діях 31-річної жмеринчанки вбачаються ознаки кримінального правопорушення , передбаченого ст.124 КК України (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони). Такий злочин карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Жінка пояснила, що останнім часом чоловік неодноразово бив її, однак за допомогою в поліцію вона не зверталася. Останній випадок змусив її взятися з ніж. На тілі жінки зафіксовані синці від нанесених їй тілесних ушкоджень.

Раніше сім’я, в якій виховується малолітня дитина, в поле зору поліції не потрапляла.  Триває розслідування.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...