На Харківщині посадовця держреєстрації викрили у земельних махінаціях

В поле зору правоохоронців потрапив начальник одного з районних відділів державної реєстрації прав на нерухоме майно. За сприяння у виділенні земельної ділянки фігурант вимагав від громадянина 12 тисяч гривень хабара.

Оперативники Управління захисту економіки в Харківській області Нацполіції встановили, що неправомірну вигоду керівник відділу держреєстрації вимагав за допомогу в оформленні документації на виділення земельної ділянки загальною площею 3 га.

хабар

Вчора, 2 травня, працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, слідчі обласної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Харківській області затримали зловмисника у службовому кабінеті під час отримання обумовленої суми хабара.

 

 

 

Санкція ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України за якою відкрито кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Департамент захисту економіки
Національної поліції України

тел. довіри(098) 103-96-59
[email protected]

 

You may also like...