Пресс-релиз о наиболее резонансных преступлениях и событиях на 24.10.07

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 9 447 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 469 або (45,9 %) з них розкрито «по гарячих слідах». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 11 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 39 пограбувань та два незаконних заволодіння транспортними засобами. За незаконне зберігання зброї затримано 19 осіб. У правопорушників вилучено 5 обрізів мисливських рушниць, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 200 грамів вибухівки та 410 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 173 особи, у яких вилучено 25,1 кілограма наркотичних засобів.

До відповідальності за адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, притягнуто 2 085 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 21 особу.

Упродовж минулої доби порушено 121 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них 36 – у сфері службової діяльності, у тому числі 3 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 165 дорожньо-транспортних пригод, у яких 24 особи загинуло та 198 – травмовано.

Закарпатська міліція затримала гвалтівника та вбивцю

На Закарпатті в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 41-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. З’ясувалося, що він зґвалтував та завдав смертельних тілесних ушкоджень дівчині.

Дівчину повернено з сексуального рабства, продавця «живого товару» затримано

На Дніпропетровщині оперативники затримали 35-річного жителя міста Синельникове, без постійного місця роботи. Як з’ясувалося, у липні 2002 року він вивіз до Москви (Російська Федерація) 29-річну місцеву жительку, без постійного місця роботи, де продав її сутенерам для сексуальної експлуатації. Потерпілу повернено на батьківщину.

У «хворої» тітоньки вилучено майже півтори тисячі капсул «трамадолу»

У Святошинському районі столиці оперативники затримали 59-річну киянку, без постійного місця роботи, за місцем проживання якої вилучили 1,4 тисячі капсул сильнодіючого лікарського засобу “Трамадол”.

За підробленою техдокументацією передали 31 гектар державної землі на суму понад 4 мільйони гривень ТОВ

На Івано-Франківщині за матеріалами Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України – „Зловживання владою або службовим становищем” й „Службове підроблення”, відносно ряду посадовців, серед яких і міський та сільський голови, директор інституту агропромислового виробництва, директор проектного інституту та інші особи. Вони незаконно виготовили та затвердили технічну документацію на земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 31 га, на підставі якої зазначену ділянку було вилучено з державної власності та передано товариству з обмеженою відповідальністю. У результаті протиправних дій правопорушників державі завдано збитки на суму майже 4,2 мільйона гривень.

ДЗГ МВС України

You may also like...