Пресс-релиз о наиболее резонансных преступлениях и событиях на 03.01.08

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 060 заяви про злочини. Вжитими заходами 989 (48%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 16 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійні напади, 34 пограбування, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.За незаконне зберігання зброї затримано 6 осіб. У правопорушників вилучено три обрізи мисливських рушниць, саморобний пістолет та 244 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 59 осіб, у яких вилучено 2,2 кг наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 150 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 9 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 452 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 12 осіб загинули та 111 – травмовані.

1 січня в місті Севастополь у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він минулої ночі в зазначеному будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив потерпілого.

У місті Краматорськ Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 30 грудня минулого року на вулиці, з хуліганських спонукань, заподіяли смертельні тілесні ушкодження невідомому чоловіку. Вживаються заходи щодо встановлення особи потерпілого

ДЗГ МВС України

You may also like...