Житель Хмельницкой области жилец забил до смерти хозяйку, не давшую денег на выпивку

І знову оковита стала причиною трагічної загибелі людини. Цього разу сорокаградусний напій керував думками та діями 48-річного мешканця Полонного та його 31-річної односельчанки, які зібралися у будинку співмешканки чоловіка, щоб попити горілочки, оскільки обоє були до неї небайдужі. Та й 82-річна власниця житла не відмовилася від запропонованої чарки біленької. Дуже швидко пляшка зі спиртним була майже спустошена, але душа захмелілих людей вимагала продовження свята. Було вирішено придбати ще пляшку горілки. Але де ж узяти грошей?

Тут селянин пригадав, що його 82-річна співмешканка лише кілька днів тому отримала пенсію і зажадав у жінки грошей. Пенсіонерка відмовилася віддати свої заощадження, що викликало неабияке обурення у чоловіка. Він схопив немічну бабцю за одяг, кинув її на землю і заходився лупцювати ногами. До побиття не посоромилася приєднатися і невдячна гостя. Разом вони так познущалися над старенькою, що та від болю втратила свідомість. Помітивши, що нещасна жінка уже не рухається, чоловік разом із молодицею вклали її у ліжко і продовжили розпивати спиртне.

На ранок селянин дещо протверезів і лише тоді звернув увагу, що господиня дому не подає жодних ознак життя. Бідолашна жінка ще у ночі померла від численних тілесних ушкоджень та внутрішніх крововиливів. Підозрюваних у причетності до її загибелі працівники міліції одразу затримали. Слідчим відділом Полонського РВ відносно них порушена кримінальна справа за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що потягнули за собою смерть потерпілого. За таке злодіяння чинне законодавство передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...